Szabályzatok, Tájékoztatók Hatályos Letöltés
A CODEX Értéktár Zrt. SFDR tájékoztatója 2021.03.10
A Társaság szerződéskötés előtti hiredetménye, mely az Üzletszabályzatnak nem része, az Üzletszabályon kívüli FONTOS dokumentum. 2022.01.01
A Társaság szerződéskötés előtti hiredetménye, mely az Üzletszabályzatnak nem része, az Üzletszabályon kívüli FONTOS dokumentum.
Alkalmassági és megfelelési teszt (MIFID)
ESMA-PSZÁF befektetési útmutató letölthető itt.
A Társaság javadalmazási politikája letölthető itt.
A Társaság CRS-sel kapcsolatos ügyféltájékoztatója letölthető itt
A Társaság tájékoztatója a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról
PMT és egyéb ügyféltájékoztatók
A Társaság tájékoztatása a termékbesorolásokról

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.