Vállalatvezetés

VÁLLALATVEZETÉS

A CODEX Értéktár Zrt. stratégiai irányításáért a 3 tagú Igazgatóság, míg operatív vezetéséért a Társaság vezérigazgatója felel.

STRATÉGIAI IRÁNYÍTÁS

Berta László, az Igazgatóság elnöke

Első diplomáját 1984-ben a Kandó Kálmán Villamosipari Főiskolán, második diplomáját pedig 1995-ben a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte. 2008 óta a CODEX Értéktár Zrt. többségi tulajdonosának, a CODEX Zrt-nek a vezérigazgatója, egyúttal - szinte alapítás óta - a Társaságnak maga is részvényese. Az Igazgatóság elnökeként részt vesz a CODEX Értéktár Zrt. stratégiai irányításában.

Orbán Károly, az Igazgatóság tagja

Nyomdamérnöki és közgazdász diplomával rendelkezik, meghatározó egyénisége a CODEX Zrt-nek és a CODEX Értéktár Zrt-nek egyaránt. A Társaság alapítójaként kezdetektől fogva részt vett a CODEX Értéktár Zrt. irányításában, stratégiai vezetésében. A CODEX Zrt. részvényeseként, egyben a CODEX Zrt. Igazgatóságának elnökeként közvetett módon, a CODEX Értéktár Zrt. részvényeseként pedig közvetlen módon egyaránt elkötelezett a Társaság prudens és sikeres működtetésében, működésében. A Társaság stratégiai vezetésétől ugyan 2015-ben visszavonult, 2016-ban azonban ismét vezető tisztséget vállalt, mely a tulajdonosi elkötelezettség ékes bizonyítéka. Az Igazgatóság tagjaként részt vesz a Társaság irányításában.

dr. Farkas Andrea, az Igazgatóság tagja

A Társaság Igazgatóságának tagja, aki 2012-ben csatlakozott a CODEX Zrt., majd a CODEX Értéktár Zrt. csapatához. 2016 óta ellátja a Társaság operatív vezetését.

OPERATÍV VEZETÉS

dr. Farkas Andrea vezérigazgató

Egyetemi diplomáját jogászként az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte 1990-ben. Közel 2 évtizedes ügyvédi tevékenységet követően került a CODEX Zrt-hez, majd a CODEX Értéktár Zrt-hez. A Független Befektetési Vállalkozások Egyesületének főtitkára.

2016-ban történt vezérigazgatói kinevezését megelőzően a CODEX Értéktár Zrt. jogszabályi megfelelésért felelős vezetője (compliance) volt, jelenleg pedig a CODEX Értéktár Zrt. vezérigazgatójaként az operatív működéséért felel.

Aradi Jenő vezérigazgató-helyettes

1992. március 1. óta a CODEX Zrt. munkavállalója volt, 1997. január 1-től pedig a CODEX Értéktár Zrt. csapatát erősíti. Az elmúlt évtizedekben különböző pozíciókban dolgozott és végig járta az ún. céges ranglétrát. Üzletágvezetőként irányította a Társaság letéti üzletágát, melynek során jelentős szakmai ismereteket halmozott fel és komoly gyakorlati tapasztalatot szerzett az értékpapírok kapcsán. 2017 óta vezérigazgató-helyettes, mely pozíció betöltésével komoly támogatást és segítséget nyújt a Társaság operatív működéséért felelős vezetőnek.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.