CÉLJAINK

A CODEX Értéktár Zrt. tulajdonosi döntése alapján a Társaság célja elsődlegesen a letéti üzletág fejlesztése, a letéti szolgáltatások bővítése. Emellett – felmérve a piaci igényeket és a kínálkozó piaci lehetőségeket – Táraságunk a bizományosi üzletág fejlesztését is kiemelkedő feladatának tekinti. A CODEX Értéktár Zrt. saját fejlesztésű – és a naprakész szakmai sztenderdeknek hitelesítetten megfelelő - nyilvántartási rendszere lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink a D-Net szolgáltatásunk igénybe vételével portfóliójukat folyamatosan nyomon követhessék, az online rendszeren keresztül Társaságunk részére megbízást adhassanak. A befektetési döntéseik meghozatalában befektetési tanácsadással, valamint saját fejlesztésű kockázat-kalkulátorral és díj/költség-kalkulátorral állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk, hogy az Ügyfeleknek személyre szabottan, kockázatvállalási és kockázatviselési képességüknek megfelelő és befektetési céljaik elérésére alkalmas olyan tőkepiaci termékeket kínáljunk, melyek működésével, jellemzőivel és nem utolsósorban kockázatával Ügyfeleink tisztában vannak.

Független befektetési vállalkozásként célunk, hogy mind a letéti üzletág, mind a bizományosi üzletág meglévő és leendő ügyfelei egyaránt megbízható szolgáltatóként tekintsenek ránk. Célunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek velünk és nyugodtan hozzák meg befektetési döntéseiket a Társaságunk kínálta szolgáltatások keretében. Számunkra az ügyfelek bizalma a legfontosabb!

A KÉZMŰVES BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓ

A hangsúlyt változatlanul az ügyfélkiszolgálás minőségére és kiemelten személyre szabott jellegére fektetjük, így a terjedőben lévő manufakturális működés helyett a céh jellegű szolgáltatásnyújtás mellett teszünk hitvallást. A CODEX Értéktár Zrt. üzleti filozófiája szerint ügyfeleink száma kizárólag az elégedett ügyfélélmények eredőjeként emelkedhet. Ebben látjuk a folyamatos minőségi fejlődés zálogát még akkor is, ha ez a szemlélet manapság konzervatívnak tűnhet.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.