E-mail
LinkedIn
Telefon

CÉLJAINK

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan igyekszik fejleszteni szolgáltatásait, melynek érdekében saját fejlesztésű – és a naprakész szakmai sztenderdeknek hitelesítetten megfelelő - nyilvántartási rendszere lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink a portfóliójukat folyamatosan nyomon követhessék, az online rendszeren keresztül Társaságunk részére megbízást adhassanak. A befektetési döntéseik meghozatalában befektetési tanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk, hogy az Ügyfeleknek személyre szabottan, kockázatvállalási és kockázatviselési képességüknek megfelelő és befektetési céljaik elérésére alkalmas olyan tőkepiaci termékeket kínáljunk, melyek működésével, jellemzőivel és nem utolsósorban kockázatával Ügyfeleink tisztában vannak.

Független befektetési vállalkozásként célunk, hogy mind a letéti üzletág, mind a bizományosi üzletág meglévő és leendő ügyfelei egyaránt megbízható szolgáltatóként tekintsenek ránk. Célunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek velünk és nyugodtan hozzák meg befektetési döntéseiket a Társaságunk kínálta szolgáltatások keretében. Számunkra az ügyfelek bizalma a legfőbb érték!

A KÉZMŰVES BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓ

A hangsúlyt változatlanul az ügyfélkiszolgálás minőségére és kiemelten személyre szabott jellegére fektetjük. A CODEX Értéktár Zrt. üzleti filozófiája szerint ügyfeleink száma kizárólag az elégedett ügyfélélmények eredőjeként emelkedhet. Ebben látjuk a folyamatos minőségi fejlődés zálogát még akkor is, ha ez a szemlélet manapság konzervatívnak tűnhet.

A jogszabályi megfelelésen túlmenően leginkább ügyfeleink elvárásainak kívánunk megfelelni és az a célunk, hogy ügyfeleinktől kapjuk meg az „ügyfélbarát” minősítést.