Bejelentkezés

Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Amennyiben Ön regisztrált felhasználója a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapjának, akkor a bejelentkezést követően lehetősége van a hírek olvasására.

Bejelentkezés TradeBull felhasználóknak

A bejelentkezési gombra kattintva Ön a korábban megszokott D-Net belépési felület helyett, az új TradeBull oldalon keresztül,léphet be a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság elektronikus rendszerébe. A TradeBull rendszeren keresztül Ön továbbra is lekérdezheti számla egyenlegét.>>

Bejelentkezés

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.