Online hozzáférés

A CODEX Értéktár Zrt. lehetőséget biztosít, sőt kifejezetten ajánlja valamennyi Ügyfelének a D-Net szolgáltatás igénybevételét.

A saját fejlesztésű, az internetes banki rendszerek magas biztonsági szintű, sms azonosítással egybekötött rendszerünknek köszönhetően Ön – internetes kapcsolattal – bárhonnan, bármikor hozzáférhet befektetési számlájához, ellenőrizheti portfólióját, információhoz juthat befektetési döntései meghozatala előtt, elektronikus úton megbízást adhat Társaságunk részére, így közvetlen tranzakciós lehetőséget biztosít.

Élvezze a D-Net rendszer által biztosított lehetőséget, befektetéseit kezelje kényelmesen, otthonról!

Informatikai rendszerünk zártsága biztosítja az Ön személyes adatainak és eszközeinek védelmét!

Amennyiben a D-Net rendszerrel, annak működésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, úgy informatikus munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál kifejlesztett online rendszer megfelel a banki rendszerekre vonatkozó szigorú biztonsági követelményeknek. Rendszerünk fejlesztése során az adatok védelme és a biztonság kiemelt szempont volt.

CODEX D-Net® Online Rendszer

A D-Net egy internet alapú szoftver, mely a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján (www.ertektar.hu) keresztül, a weboldalon történő bejelentkezéssel érhető el. A rendszer a banki titkosításoknak megfelelően működik. A bejelentkezést a „felhasználó név”, a „jelszó” és ezek megadását követően az Ügyfél által megadott mobiltelefonra küldött SMS-ben érkező „egyedi azonosító” beírását és ezek együttes megfelelése teszi lehetővé. A személyes és a portfolió adatok a bejelentkező számítógépen nem kerülnek tárolásra, így akár egy nyilvános internet állomásról is nyugodtan bejelentkezhet. A programból való kilépést követően a megjelenített adatok törlésre kerülnek. Amennyiben a bejelentkezést követően meghatározott időn keresztül nem történik változás a felületen, úgy a rendszer automatikusan megszünteti a kapcsolatot. Ilyen esetben Önnek újra be kell jelentkeznie.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.