Online hozzáférés

A CODEX Értéktár Zrt. lehetőséget biztosít, sőt kifejezetten ajánlja valamennyi Ügyfelének a D-Net szolgáltatás igénybevételét.

A saját fejlesztésű, az internetes banki rendszerek magas biztonsági szintű, sms azonosítással egybekötött rendszerünknek köszönhetően Ön – internetes kapcsolattal – bárhonnan, bármikor hozzáférhet befektetési számlájához, ellenőrizheti portfólióját, információhoz juthat befektetési döntései meghozatala előtt, elektronikus úton megbízást adhat Társaságunk részére, így közvetlen tranzakciós lehetőséget biztosít.

Élvezze a D-Net rendszer által biztosított lehetőséget, befektetéseit kezelje kényelmesen, otthonról!

Informatikai rendszerünk zártsága biztosítja az Ön személyes adatainak és eszközeinek védelmét!

Amennyiben a D-Net rendszerrel, annak működésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, úgy informatikus munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál kifejlesztett online rendszer megfelel a banki rendszerekre vonatkozó szigorú biztonsági követelményeknek. Rendszerünk fejlesztése során az adatok védelme és a biztonság kiemelt szempont volt.

CODEX D-Net® Online Rendszer

A D-Net egy internet alapú szoftver, mely a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján (www.ertektar.hu) keresztül, a weboldalon történő bejelentkezéssel érhető el. A rendszer a banki titkosításoknak megfelelően működik. A bejelentkezést a „felhasználó név”, a „jelszó” és ezek megadását követően az Ügyfél által megadott mobiltelefonra küldött SMS-ben érkező „egyedi azonosító” beírását és ezek együttes megfelelése teszi lehetővé. A személyes és a portfolió adatok a bejelentkező számítógépen nem kerülnek tárolásra, így akár egy nyilvános internet állomásról is nyugodtan bejelentkezhet. A programból való kilépést követően a megjelenített adatok törlésre kerülnek. Amennyiben a bejelentkezést követően meghatározott időn keresztül nem történik változás a felületen, úgy a rendszer automatikusan megszünteti a kapcsolatot. Ilyen esetben Önnek újra be kell jelentkeznie.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.

AAPL 169.0700
TSLA 314.7600
FB 179.0800
GOOG 1035.7400
BABA 177.6900
ACAD 30.4500
MSFT 84.1050
CSCO 37.6050
ORCL 49.6600
AAPL 169.0700
TSLA 314.7600
FB 179.0800
GOOG 1035.7400
BABA 177.6900
ACAD 30.4500
MSFT 84.1050
CSCO 37.6050
ORCL 49.6600