Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a TRADE-BULL rendszerünk frissítésre került. A frissítés az Önök biztonsága érdekében történt, azaz a belépési jelszavak még biztonságosabb titkosításának érdekében került sor a módosításra.

A fentiek miatt a TRADE-BULL rendszerbe történő ELSŐ bejelentkezésekor jelszóként a saját CODEX ügyfélszámát kell megadnia kis betűvel (ugyf0000XXXX), majd ezt követően egy KÖTELEZŐ JELSZÓ-MÓDOSÍTÁS szükséges.

Amennyiben a jelszó módosításkor bármilyen technikai segítségre lenne szüksége, úgy kérjük, hogy keresse befektetési tanácsadó kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

  • VARRÓ KATALIN
    Telefon: +36-1-815-6514
    Mobil: +36-30-556-2846
  • SZALAI ILDIKÓ
    Telefon: +36-1-815-6507
    Mobil: +36-30-725-8406

A fentiekkel kapcsolatban esetleges kérdéseiket e-mailben is megküldhetik részünkre a helpdesk@ertektar.hu e-mail címre.

Az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük, egyúttal együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

CODEX Értéktár Zrt.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.