HIRDETMÉNY – ­ a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság által nyújtott szolgáltatásokról, a szerződéskötések előtti tájékoztatás keretében – (2016.december 15.)

A Társaság szerződéskötés előtti hirdetménye, mely az Üzletszabályzatnak nem része, az Üzletszabályon kívüli FONTOS dokumentum. Letölthető itt >>


Egyedi (Deviza Spot) fedezeti limit besorolás (szabályzat) hirdetmény (2015.10.29.)

A deviza spot kockázat csökkentésének érdekében 2015.10.29. napjától az alábbi (veszteség jellegű) fedezetképzési szabályok (besorolások) lépnek életbe a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál (továbbiakban: Társaság). Az FXCM (továbbiakban: Szolgáltató) az egyedi devizák árfolyamváltozása alapján havi rendszerességgel – előre bejelentett időpontra- közli a fedezeti követelmények számításának alapjául szolgáló minimális fedezeti követélményeket. A szolgáltató nem zárja ki az extrém árfolyammozgások okozta fedezeti követelmény változtatás előzetes bejelentés nélküli, rendkívüli módosítását sem, ezért a Társaság is fenntartja a rendkívüli fedezeti követelmény módosítás lehetőségét.

A fedezeti követelmények számításának alapjául szolgáló minimális fedezet felülvizsgálatának a Szolgáltató által előre bejelentett időpontjai a 2015. évben:

  • 2015. október 30.
  • 2015. november 27
  • 2015. december 18.
  • 2016. január 29.
  • 2016. február 26.

A 2016. 02. 26.-tól érvényes deviza spot hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>
A 2016. 01. 29.-től érvényes deviza spot hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>
A 2015. 12. 18.-tól érvényes deviza spot hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>
A 2015. 11. 27.-től érvényes deviza spot hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>
A 2015. 10. 30.-tól érvényes deviza spot hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>

A hirdetmények elérhetőek a közzétételek között is!

Az MNB tájékoztatóját a kockázatos ügyletekről elérheti itt.>>


Day-Trade hirdetmény (2015.04.01.)

Hirdetmény a Codex Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság által nyújtott day trade szolgáltatás feltételeiről, a szolgáltatás nyújtás során igénybevehető speciális day-trade fedezetbiztosítási szabályokról, a day-trade ügyletek végrehajtási helyeiről és a day-trade pozíció zárásokkal kapcsolatos szabályokról!

A day-trade hirdetmény teljes szövegének elolvasásához kattintson ide>>

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.