Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CODEX Értéktár Zrt. Díjjegyzéke 2023.03.01. napjától kezdődő hatállyal módosul. A módosított Díjjegyzék a www.ertektar.hu weboldalunkon közzétételre került és ott megtekinthető.

Tájékoztatjuk, hogy a módosítás a kereskedési díjakat lényegében nem, illetve csak annyiban érinti, hogy a korábbi 5 díjcsoport helyett 3 díjcsoport kialakítására került sor. Összegszerűség tekintetében nem érinti a módosítás a letéti őrzés díjait sem. Ugyanakkor változik a transzferekkel kapcsolatban felmerülő költségek köre és mértéke.

Részben módosításra került a számlavezetési díj és annak minimum összege.

A Díjjegyzék módosítása kapcsán tájékoztatjuk, hogy a CODEX Értéktár Zrt. immáron évek óta nem változtatott a díjain, azonban az energiaárak és egyéb költségek drasztikus emelkedése arra kényszerített bennünket is, hogy felülvizsgáljuk díjainkat. Szolgáltatásaink minőségének és biztonságának folyamatos fejlesztése érdekében szükség van számos informatikai fejlesztésre is és ezek növekvő költsége ugyancsak indokolja a döntésünket.

Tájékoztatjuk, hogy a CODEX Értéktár Zrt. Üzletszabályzatának Általános Rész 2.3. pontja alapján a Díjjegyzék módosításának közzétételét, illetve az ügyfél ettől szóló értesítését követő 15 napos, de legkésőbb a kihirdetéstől a módosított Díjjegyzék hatályba lépéséig, azaz 2023.03.01-ig tartó határidő áll a t. Ügyfelek rendelkezésére, hogy a változások tartalmáról tájékozódjanak és cégünk felé írásban nyilatkozzanak, amennyiben a megváltozott tartalommal nem kívánják fenntartani az üzleti kapcsolatot a CODEX Értéktár Zrt-vel (ügyfél általi felmondás). Ebben az esetben a felek a módosítás előtt hatályban volt szabályok szerint számolnak el egymással.

Amennyiben a Díjjegyzék módosításával kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, úgy munkatársaink készséggel állnak t. Ügyfeleink rendelkezésére.

Valamennyi ügyfelünk megértését és együttműködését, egyúttal bizalmát köszönjük!

 

Tisztelettel:

CODEX Értéktár Zrt.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.