A CODEX Értéktár Zrt. eleget téve a befektetési szolgáltatókról és szolgáltatásokról szóló 2007. évi CXXXVIII. törvényben (Bszt.) foglalt nyilvánosságra hozatali kötelezettségének ezúton ismerteti a 2016. évi gazdálkodására vonatkozó adatait.

Nyilvánosságra hozatali kötelezettség teljesítése során érintett főbb témák:

1. A kockázatkezelés elvei, módszerei

2. Szavatoló tőkére vonatkozó nyilvánosságra hozatal

3. Bszt. 106. § (1) bekezdésében meghatározott követelmények

4. A CODEX Értéktár Zrt hitelkockázata és felhígulási kockázata

5. Származtatott ügyletek partnerkockázata

6. Kereskedési könyvben nyilvántartott pozíciók

7. Működési kockázat tőkekövetelménye

8. Kereskedési könyvben nem szereplő tételek

Nyilvánosságra hozatali kötelezettség teljes szövege elérhető itt. >>

A Számviteli törvény (Szt.) szerinti beszámoló részeként a mérleg és eredménykimutatás, valamint a kiegészítő melléklet olvasásához kattintson az alábbi linkekre:

CODEX Értéktár Zrt. mérleg

CODEX Értéktár Zrt. eredménykimutatás

CODEX Értéktár Zrt. kiegészítő melléklet

CODEX Értéktár Zrt. cashflowkimutatás

Független könyvvizsgálói jelentés

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.