Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk a mai napon, azaz 2016.11.17. napján az Interactive Brokers külföldi végrehajtási helyszíntől kapott értesítés alapján az alábbiakról tájékoztatja t. Ügyfeleit:

A mai napon értesültünk arról, hogy a Credit Suisse AG, mint a DWTI és UWTI kibocsátója kezdeményezte a termékek (DWTI és UWTI) tőzsdéről történő kivezetését 2016. december 9-i nappal.

A fent említett kivezetésre kerülő ETN-ek törlésre nem kerülnek, azonban a nemzetközi tőzsdéken már nem lesznek elérhetők. A már Ügyfeleink tulajdonát képező pénzügyi termékeket (DWTI és UWTI) 2016. december 9-től kizárólag OTC (másodlagos piac) piacon keresztül lehet értékesíteni, azonban sem a kibocsátó, sem a végrehajtási helyszín, sem Társaságunk nem tudja biztosítani annak likviditását.

A fentiekre tekintettel az Interactive Brokers a mai naptól kezdődően kizárólag zárásra irányuló megbízást fogad be DWTI és UWTI termékekre.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk a Társaság közgyűlése által meghatározott tőkeáttétel nélküli, tőzsdei pénzügyi eszközök vonatkozásában 2016. december 15-től folytatja bizományosi tevékenységét. A közgyűlés által meghatározott termékkörön kívül eső pénzügyi eszközök, így a DWTI és UWTI vonatkozásában Társaságunk kizárólag ezen eszközök (értékpapírok) transzferálására, ennek hiányában 2016. december 15. napját követően – új szerződés megkötése esetén – az értékpapír értékesítésére vonatkozó megbízást fogad el.

A Társaság fentiekben említett közgyűlési határozatával kapcsolatos tájékoztatás a https://ertektar.hu/category/hivatalos-kozzeteelek/ linken érhető el, valamint bármely kérdés esetén az üzleti órákban Társaságunk tanácsadói telefonon készséggel állnak tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére.

Tisztelettel:

CODEX Értéktár Zrt.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.