E-mail
LinkedIn
Telefon

BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

A befektetési tanácsadás egy vagy több ügylet tekintetében pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, személyre szabott, egyben személyre szóló ajánlás nyújtása, melynek célja, hogy Ön minél több információ ismeretében hozza meg befektetői döntését. A befektetési tanácsadás során ügyelünk arra, hogy az Ön részére nyújtott befektetési tanácsok igazodjanak az Ön preferenciáihoz, igényeihez és egyéb sajátosságaihoz.

Mi befektetési tanácsadással támogatjuk, segítjük az Ön befektetői tevékenységét, a döntés azonban minden esetben az Öné!

Befektetési tanácsadás esetén Önnek lehetősége van arra, hogy a befektetéssel kapcsolatos elképzeléseit tanácsadójával átbeszélje. Tanácsadója megismeri az Ön befektetési céljait és aktuális helyzetét, ily módon személyre szabott tanácsadással segíti az Ön befektetéssel kapcsolatos döntéseit.

Jogszabályi háttér:

  • A befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVII. törvény

Számunkra fontos, hogy Ön tisztában legyen az Ön által választott vagy Önnek ajánlott tőkepiaci termék természetével, annak kockázatával és az összhangban legyen az Ön befektetési céljaival.
Számlanyitás előtt felmérjük az Ön ismereteit, kockázatviselő készségét és képességét, befektetési céljait annak érdekében, hogy meggyőződjünk arról, hogy az Ön által választott befektetés alkalmas-e Önnek.

Kérjük, hogy döntéseinek meghozatala előtt Ön is tájékozódjon és olvassa el a Magyar Nemzeti Bank „Befektetés előtti kérdezz-felelek” összeállítását!
A kiemelten kockázatos befektetésekről részletes leírást az MNB Felügyelet holnapján olvashat!
Kérjük, hogy befektetési döntésének meghozatala előtt tájékozódjon az Ön által választott termékkel, annak jellemzőivel és kockázatával kapcsolatban!