BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

A CODEX Értéktár Zrt. befektetési tanácsadási szolgáltatással is ügyfelei rendelkezésére áll.

A befektetési tanácsadás egy vagy több ügylet tekintetében pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, személyre szabott, egyben személyre szóló ajánlás nyújtása, melynek célja, hogy Ön minél több információ ismeretében hozza meg befektetői döntését. A befektetési tanácsadás során ügyelünk arra, hogy az Ön részére nyújtott befektetési tanácsok igazodjanak az Ön preferenciáihoz, igényeihez és egyéb sajátosságaihoz.

Mi befektetési tanácsadással támogatjuk, segítjük az Ön befektetői tevékenységét, a döntés azonban az Öné!

Jogszabályi háttér:

  • A befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVII. törvény

Számunkra fontos, hogy Ön tisztában legyen az Ön által választott vagy Önnek ajánlott tőkepiaci termék természetével, annak kockázatával és az összhangban legyen az Ön befektetési céljaival.

Számlanyitás előtt felmérjük az Ön ismereteit, kockázatviselő készségét és képességét, befektetési céljait annak érdekében, hogy meggyőződjünk arról, hogy az Ön által választott befektetés alkalmas-e Önnek.

Kérjük, hogy döntéseinek meghozatala előtt Ön is tájékozódjon és olvassa el a Magyar Nemzeti Bank „Befektetés előtti kérdezz-felelek” összeállítását!

A kiemelten kockázatos befektetésekről részletes leírást az MNB Felügyelet holnapján olvashat!

Kérjük, hogy befektetési döntésének meghozatala előtt tájékozódjon az Ön által választott termékkel, annak jellemzőivel és kockázatával kapcsolatban!

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.