Strategon ügyfeleknek

TÁJÉKOZTATÓ A STRATEGON Értékpapír Zrt. állományának átruházásában érintett és nem érintett ügyfelek számára

A CODEX Értéktár Zrt. ezúton örömmel tájékoztatja a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” állományátruházásban érintett és az állományátruházásban való részvételt elutasító ügyfeleit, hogy a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” által átadott állományok tekintetében az allokáció elől minden akadály elhárult, ily módon a 2017. november 6. napjával kezdődő héten a CODEX Értéktár Zrt. az eszközök ügyfélszámlákra allokálását, majd ennek megtörténtét követően az ügyfélmegbízások teljesítését megkezdi.

Kérjük azokat a tisztelt Ügyfeleket, akiknek beazonosítására még nem került sor, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján történő ügyfél-azonosítás érdekében a www.ertektar.hu weboldalon található elérhetőségeinken Társaságunkkal a kapcsolatot felvenni szíveskedjenek.

Felhívjuk az állomány-átruházásban való részvételt elutasító ügyfelek figyelmét, hogy a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” részére benyújtott megbízások esetleges hibáiról, hiányosságairól és azok kiküszöbölésének lehetséges módjairól – a megbízások mielőbbi végrehajtása érdekében – a CODEX Értéktár Zrt. ügyfelenként fog tájékoztatást adni.

Kérjük, hogy amennyiben a fentiek kapcsán bármilyen kérdés merül fel, illetve a beazonosítás érdekében keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Aradi Dániel - Tőkepiaci tanácsadó
Tel: +36-1-8156503
E-mail: aradi.daniel@ertektar.hu
Varró Katalin - Tőkepiaci tanácsadó
Tel: +36-1-8156514
E-mail: varro.kati@ertektar.hu
A CODEX Értéktár Zrt. elérhetőségei:
Székhely, egyben ügyfélszolgálati iroda: 2092 Budakeszi, Szüret utca 5.
Telefon: +36-1-8156500
E-mail: allomanyatruhazas@ertektar.hu
Üzleti órák:

Hétfőtől péntekig 8.00 órától 17.15 óráig

A CODEX Értéktár Zrt. Üzletszabályzata és annak mellékletei, valamint Díjjegyzéke ITT érhető el.

Budakeszi, 2017. november 3.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.