Strategon ügyfeleknek

E-mail
LinkedIn
Telefon

TÁJÉKOZTATÓ A STRATEGON Értékpapír Zrt. állományának átruházásában érintett és nem érintett ügyfelek számára

A CODEX Értéktár Zrt. ezúton örömmel tájékoztatja a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” állományátruházásban érintett és az állományátruházásban való részvételt elutasító ügyfeleit, hogy a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” által átadott állományok tekintetében az allokáció elől minden akadály elhárult, ily módon a 2017. november 6. napjával kezdődő héten a CODEX Értéktár Zrt. az eszközök ügyfélszámlákra allokálását, majd ennek megtörténtét követően az ügyfélmegbízások teljesítését megkezdi.

Kérjük azokat a tisztelt Ügyfeleket, akiknek beazonosítására még nem került sor, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján történő ügyfél-azonosítás érdekében a www.ertektar.hu weboldalon található elérhetőségeinken Társaságunkkal a kapcsolatot felvenni szíveskedjenek.

Felhívjuk az állomány-átruházásban való részvételt elutasító ügyfelek figyelmét, hogy a Strategon Értékpapír Zrt. „f.a.” részére benyújtott megbízások esetleges hibáiról, hiányosságairól és azok kiküszöbölésének lehetséges módjairól – a megbízások mielőbbi végrehajtása érdekében – a CODEX Értéktár Zrt. ügyfelenként fog tájékoztatást adni.

Kérjük, hogy amennyiben a fentiek kapcsán bármilyen kérdés merül fel, illetve a beazonosítás érdekében keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Aradi Dániel - Tőkepiaci tanácsadó
Tel: +36-1-8156503
E-mail: aradi.daniel@ertektar.hu
Varró Katalin - Tőkepiaci tanácsadó
Tel: +36-1-8156514
E-mail: varro.kati@ertektar.hu
A CODEX Értéktár Zrt. elérhetőségei:
Székhely, egyben ügyfélszolgálati iroda: 2092 Budakeszi, Szüret utca 5.
Telefon: +36-1-8156500
E-mail: allomanyatruhazas@ertektar.hu
Üzleti órák:

Hétfőtől péntekig 8.00 órától 17.15 óráig

A CODEX Értéktár Zrt. Üzletszabályzata és annak mellékletei, valamint Díjjegyzéke ITT érhető el.

Budakeszi, 2017. november 3.