RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY ÜGYFÉLFOGADÁS 2021.09.01-I SZÜNETELÉSÉRŐL

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A CODEX Értéktár Zrt. (2092 Budakeszi, Kagyló utca 1-3.) ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2021. szeptember 1. napján (szerda) a Társaság ügyfélszolgálati irodája – áramszünet miatt – zárva tart, azaz a személyes ügyfélfogadás ezen a napon szünetel.

Ugyanezen a napon, azaz 2021. szeptember 1. napján 8.00 óra és 18.00 óra között a Társaság D-Net rendszere sem lesz elérhető átmenetileg.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a D-Net rendszer működésének szünetelése alatt megbízásaikat a CODEX Értéktár Zrt. 2021. szeptember 1. napján a +36-1-8156500 központi elérhetőségen, valamint az alábbi telefonszámokon fogadja, azaz munkatársaink telefonon ezen a napon is tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére állnak. E helyen is felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a munkatársainkkal mind a cégünk központi vezetékes telefonszámán, mind a munkatársak mobiltelefonjain folytatott telefonbeszélgetések rögzítésre kerülnek.

Munkatársaink mobiltelefonos elérhetőségei:

Kubicsek Krisztián tőkepiaci tanácsadó +36-30-966 1829

Szalai Ildikó tőkepiaci tanácsadó +36-30-725 8406

Varró Istvánné tőkepiaci tanácsadó +36-30-556 2846

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

Budakeszi, 2021. augusztus 26.

 

Tisztelettel:

CODEX Értéktár Zrt.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.