ĶÖZLEMÉNY 2022.12.16. NAPI RENDKÍVÜLI ÁRAMSZÜNETRŐL

Tisztelt Ügyfeleink!

A CODEX Értéktár Zrt. (2092 Budakeszi, Kagyló utca 1-3.) ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2022. szeptember 16. napján (péntek) a Társaság ügyfélszolgálati irodája – az ELMÜ Hálózati Kft. által végzett hálózati karbantartás miatt – korlátozottan érhető el. Az áramszünet ideje alatt az elektronikus rendszerek és telefonok elérhetősége korlátozott.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy ezen a napon a TradeBull online kereskedési rendszer zavartalanul üzemelni fog éppúgy, ahogyan munkatársaink mobil telefonon ezen a napon is tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Ily módon megbízásaikat akár a TradeBull rendszeren keresztül, akár munkatársaink útján folyamatosan fogadjuk.

E helyen is felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy munkatársainkkal folytatott telefonbeszélgetések rögzítésre kerülnek.

Munkatársaink mobiltelefonos elérhetőségei:
Varró Istvánné tőkepiaci tanácsadó + 36 (30) 556 2846
Szalai Ildikó tőkepiaci tanácsadó + 36 (30) 725 8406

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Tisztelettel:
CODEX Értéktár Zrt.

FIGYELEM!

Tisztelt Látogató!

A CODEX Értéktár Zrt. folyamatosan azon dolgozik, hogy Ügyfelei számára a lehető legtöbb és naprakész információt tegyen közzé annak érdekében, hogy Ügyfeleinket megfelelően tájékoztassuk, illetve hiteles információkkal támogassuk a befektetési döntéseik meghozatalát. Ezen oknál fogva a Társaság új weboldalt fejlesztetett, mely 2018. júniusban közzétételre került, s mely – többek között – lehetővé fogja tenni az Ügyfelek számára az online számlanyitást, valamint a befektetői döntéseket támogató kalkulátorok elérését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy Ön a legfrissebb információkat, tartalmakat érhesse el weboldalunkon keresztül, melyek feltöltése, az elavult tartalmak cseréje és a feltöltött tartalmak ellenőrzése folyamatosan zajlik. Ebből fakadóan előfordulhat, hogy régi, elavult információval találkozik a honlapon, mellyel kapcsolatban szíves türelmét és megértését kérjük.

Köszönettel:

CODEX Értéktár Zrt.