I/1/2015.VIII.18. számú határozat

A Közgyűlés a CODEX Zrt. eladási ajánlatát elfogadja, melyre tekintettel felhatalmazza az Igazgatóságot, hogy a CODEX Zrt. eladási ajánlatában megjelölt részvényeket 2.500,-Ft/db vételár fejében vásárolja meg, azaz ilyen tartalommal az Ajánlattevővel a saját részvények megszerzése érdekében a jelen határozatban, illetve az eladási ajánlatban foglalt feltételek szerint legkésőbb 2015. szeptember 30. napjáig részvény-adásvételi szerződést kössön és azt előzetes engedélyeztetés érdekében az MNB Felügyelethez benyújtsa.

I/2/2015.VIII.18. számú határozat

A Közgyűlés Orbán Károly Imre eladási ajánlatát elfogadja, melyre tekintettel felhatalmazza az Igazgatóságot, hogy Orbán Károly Imre eladási ajánlatában megjelölt részvényeket 2.500,-Ft/db vételár fejében vásárolja meg, azaz ilyen tartalommal az Ajánlattevővel a saját részvények megszerzése érdekében a jelen határozatban, illetve az eladási ajánlatban foglalt feltételek szerint legkésőbb 2015. szeptember 30. napjáig részvény-adásvételi szerződést kössön és azt előzetes engedélyeztetés érdekében az MNB Felügyelethez benyújtsa.

I/3/2015.VIII.18. számú határozat

A Közgyűlés Berta László János eladási ajánlatát elfogadja, melyre tekintettel felhatalmazza az Igazgatóságot, hogy Berta László János eladási ajánlatában megjelölt részvényeket 2.500,-Ft/db vételár fejében vásárolja meg, azaz ilyen tartalommal az Ajánlattevővel a saját részvények megszerzése érdekében a jelen határozatban, illetve az eladási ajánlatban foglalt feltételek szerint legkésőbb 2015. szeptember 30. napjáig részvény-adásvételi szerződést kössön és azt előzetes engedélyeztetés érdekében az MNB Felügyelethez benyújtsa.

CODEX Tőzsdeügynökség Zrt.